VlootZwerver 2.0

De Zwerver 2.0 is een geklonken tuindersvlet van 14.50 meter lang en 3 meter breed en biedt plaats aan ruim 50 personen. Aan beide zijden bevinden zich banken met kussens over een lengte van 8.50 meter. Er kan er aan boord gebarbecued en geborreld worden en bij regen kan het schip worden overdekt. Een goede geluidsinstallatie maakt uw feest op de bandenboot compleet! Dankzij de geringe hoogte en diepgang is het mogelijk zowel de Zwolse grachten alsmede het ondiepe Almelose kanaal te bevaren. Met 60 autobanden rondom, gevuld met geraniums, trekt de Zwerver gegarandeerd veel bekijks!


Achter de Geraniums

Achter de Geraniums is ons vlaggenschip! Splinternieuw opgelevert in 2018. 14.50 meter lang, 3.20 meter breed met ruimte voor 103 personen. Aan boord bevinden zich comfortabele banken die afhankelijk van de gelegenheid te verzetten zijn. Het schip is stil en wendbaar en in no time valt het vollidige schip te overdekken. Aan de zijkant van het schip 100 hanggeraniums. Vandaar de naam "Achter de Geraniums".

 

Je Moeder

Onze sloep "Je Moeder" heeft tot medio 2013 niet gevaren, maar 20 meter boven de wereld zeeën gehangen. Als grootste reddingssloep aan boord van het Britse marineschip de Fort Austin heeft ze aardig wat van de wereld gezien, bijvoorbeeld de Falkland eilanden ten tijde van de oorlog met Argentinië. Door de grote breedte van 3.5 meter is er veel ruimte aan boord. Er is een toilet aan boord en een complete keuken voor onze varende kookworkshops.

 

Houtworm 

Onze nieuwste aanwinst van onze vloot. Een prachtige eiken sloep voor 12 personen aangedreven doormiddel van een electra motor.

 

 

Onze opstapboot 

Op de opstapbootboot wordt u bij ons aan boord verwelkomd. Het schip heeft zitplaatsen op diverse niveaus en er zijn 4 toileten aan boord aanwezig. Een deel is overdekt zodat u bij regen droog kunt wachten

 

 

10 fluisterbootjes! 

Sinds het 2018 beschikt Rondvaart Zwolle over 10 splinternieuwe fluiverbootjes om de grachten van Zwolle zelf te ontdekken. Er kunnen maximaal 7 personen mee per boot. Lees meer of reserveer direct!


© Copyright 2018 Rondvaart Zwolle - All rights reserved.   |   Powered by TecTronics   |   Algemene voorwaarden   |   Vacatures   |   Privacy   |   Links