Kookboot; kookworkshop op het water


Sinds 2015 geven wij ook kookworkshops op het water!

Op de kookboot, ons grootste schip met aan boord vele keukens, gaat u onder begeleiding van een kok aan de slag met de eerste voorbereidingen. Zo leert u alles over het snijden en marineren van diverse soorten vlees, het maken van verrassendste salades en sausjes en uiteraard een heerlijk toetjes.

Na anderhalf uur stapt u over op onze 50-persoons rondvaartsloep met aan boord twee grote BBQ`s en een kleine keuken. De liefhebbers van koken bereiden onder begeleiding van de kok de vleesgerechten terwijl het accent steeds meer verschuift naar gezellig tafelen en borrelen.

In totaal duurt het arrangement 4 uur; 1.5 uur voorbereiden op de kookboot en 2.5 uur varen/grillen op de rondvaartboot. De drankjes aan boord zijn inclusief en onbeperkt, dus geen hoge rekening achteraf!

Bij regen kunnen de boten worden overdekt en op beide boten is een toilet aan boord.

Prijs inclusief alle drankjes; € 59,- p.p. (minimaal 20 betalende personen).

Door op 'boek nu' te klikken gaat u naar het contactformulier zodat u ons al uw wensen kunt laten weten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Boek nu


© Copyright 2018 Rondvaart Zwolle - All rights reserved.   |   Powered by TecTronics   |   Algemene voorwaarden   |   Vacatures   |   Privacy   |   Links