Bedrijf pachten


Zelfstandig ondernemer gezocht voor Rondvaart Zwolle - De marktleider in Zwolse rondvaarten en bootverhuur!

Na een periode van 15 jaar waarin Rondvaart Zwolle met veel toewijding is opgebouwd, hebben we het gevoel dat het nu tijd is om een stap terug te doen en een nieuwe ondernemer de kans te bieden dit prachtige bedrijf verder te ontwikkelen.

Ben jij een geboren ondernemer met een passie voor varen en gastvrijheid? Grijp dan deze unieke kans om jouw eigen bedrijf te runnen met Rondvaart Zwolle. Met een vloot van 2 rondvaartboten (103 en 50 personen) en 11 verhuurboten (8x12 en 3x7 personen) zijn wij marktleider in Zwolle. De huidige omzet is al uitstekend, maar met alle onbenutte mogelijkheden ligt er nog veel extra potentieel op jou te wachten!

De pluspunten op een rij:

 1. Marktleiderschap: Rondvaart Zwolle heeft een gevestigde naam en een sterke positie als marktleider in de rondvaart- en bootverhuurbranche van Zwolle. Dit betekent dat je kunt profiteren van een reeds opgebouwde klantenkring, naamsbekendheid en online vindbaarheid.
 2. Zelfstandig ondernemen zonder grote investering: Rondvaart Zwolle is "up and running" met een goede omzet en een nog betere winstmarge. Een veiligere manier om te beginnen met ondernemen is er niet.
 3. Groeipotentieel: Hoewel er al uitstekende omzetten gegenereerd worden, geloven we dat er nog veel ruimte is voor uitbreiding en verbetering. Met de juiste ondernemersgeest en creativiteit kunnen nieuwe hoogten worden bereikt. De locatie biedt ruimte voor uitbreiding van de vloot en extra invullingen.
 4. Levensstijl: Rondvaart Zwolle is een seizoensbedrijf waar alle omzet gegenereerd wordt in de maanden april t/m oktober. Voor wie het onderhoud slim inplant in het voor- en naseizoen kan genieten van 5 maanden onbezorgde vakantie per jaar van november t/m maart.
 5. Werklocatie: De Zwolse grachten bieden prachtige uitzichten op historische monumenten, bruggen en de schilderachtige grachten van Zwolle. Als zelfstandig ondernemer krijg je de kans om deze schoonheid dagelijks te delen met de gasten.
 6. Happy vibe: Alle gasten plannen hun rondvaart of bootverhuur om te genieten op het water. Dit creëert een heerlijke werksfeer in de buitenlucht.
 7. Professionele ondersteuning: Er is momenteel een team van professionals betrokken bij de dagelijkse exploitatie van Rondvaart Zwolle. Als zelfstandig ondernemer heb je de keuze om van deze ondersteuning gebruik te blijven maken of hierin eigen keuzes te maken. Veel vrijheid is gegarandeerd.

Welke vaardigheden heb je nodig:

 1. Ondernemerschap: Je hebt een ondernemende instelling en bent klaar om kansen te grijpen om de omzet te vergroten.
 2. Vaarvaardigheden: Zelf een vaarbewijs hebben is een must, of bereid zijn deze te behalen (Klein vaarbewijs deel 1 is een eenvoudig theorie-examen).
 3. Klusvaardigheden: Boten hebben veel onderhoud nodig. Je bent handig en steekt graag de handen uit de mouwen.
 4. Creativiteit: Je hebt ideeën over hoe je de rondvaart een nog leukere ervaring voor je gasten kunt maken.
 5. Managementvaardigheden: Aansturen van schippers en scheepsjongens.
 6. Passie voor gastvrijheid: Je hebt een gastvrije en vriendelijke persoonlijkheid die klanten een geweldige ervaring wil bieden.

Onze voorwaarden:

 1. De huurprijs en huurperiode zullen in overleg met de pachter worden bepaald. Ons uitgangspunt is zeker dat je, als ondernemer, bij de juiste omzet een zeer goede boterham kunt verdienen.
 2. Wij blijven eigenaar van de schepen en zorgen voor de juiste periodieke certificeringen. Je bent verplicht de schepen zo te onderhouden dat deze in goede staat blijven.
 3. Wij blijven eigenaar van de domeinnamen zoals rondvaartzwolle.nl en boothurenzwolle.nl; je kunt deze gebruiken voor je bedrijfsvoering.
 4. Wij blijven eigenaar van de ligplaatsvergunning. Indien je de bedrijfsvoering wenst te wijzigen, kan dit enkel na toestemming van ons.
 5. Sinds 2018 overweegt de gemeente Zwolle de invoering van een nieuw vergunningssysteem voor de drie bestaande watersportbedrijven. Als dit systeem daadwerkelijk wordt ingevoerd, wordt gedacht aan een overgangsperiode van 10+ jaar voor bestaande ondernemers. Het definitieve besluit hierover is echter nog niet genomen, en daarom kunnen wij op dit punt geen garanties bieden.

Klaar om je eigen avontuur te beginnen op de wateren van Zwolle? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de spannende mogelijkheden die voor je liggen! Voor meer informatie over deze unieke kans kun je ons bereiken via info@rondvaartzwolle.nl. Liever telefonisch contact? Stuur een e-mail met je telefoonnummer en wij nemen contact met je op.

Rondvaart Zwolle – Bekijk het eens van de andere kant!

 

 

 


© Copyright 2018 Rondvaart Zwolle - All rights reserved.   |   Powered by TecTronics   |   Algemene voorwaarden   |   Vacatures   |   Privacy   |   Links