Ervaar Zwolle op een Stand-Up Paddle Board

Zwolle, bekend om zijn historische centrum en prachtige waterrijke omgeving, biedt de perfecte setting voor stand-up paddling (SUP). Het huren van een sup in Zwolle is de ideale manier om actief te ontspannen en tegelijkertijd te genieten van de natuur en de stad vanaf het water. Of je nu een doorgewinterde paddleboarder bent of voor het eerst op een board stapt, sup huren in Zwolle staat garant voor plezier en avontuur.

Buchung

Waarom sup huren in Zwolle?

 • Ontdek Zwolle vanaf het water

  Paddle door de grachten en langs de waterkanten van Zwolle. Ervaar de stad vanuit een geheel nieuw perspectief en ontdek plekken die je vanaf het land niet kunt zien.

 • Een activiteit voor iedereen

  Suppen is gemakkelijk te leren en geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het is de perfecte activiteit voor zowel individuen, gezinnen, als groepen vrienden.

 • Gezond en ontspannend

  Stand-up paddling is niet alleen leuk, maar ook een geweldige workout. Het verbetert je balans, kracht en uithoudingsvermogen, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de rust op het water.

Was unsere Kunden sagen

  J. de Jong

  Gestern Abend ein Flüsterboot gemietet. Herrlich gefahren. Sehr guter Service und sehr vernünftige Preise. Sehr zu empfehlen!
  30-08-2023

  M. Hofman

  An einem lauen Abend ist es wunderbar, durch die schönen Grachten von Zwolle zu fahren! Vielen Dank für die Freundlichkeit und den ausgezeichneten Service!
  28-07-2023

  L. Bloemendal

  Gute Boote und schöne Fahrtrouten.

  14-07-2023

  M. Nusman

  Große Hilfe vom Personal, sehr sozialer Typ! Die Boote sind erstklassig.

  10-03-2023

  E. Habets

  Schöne, entspannende Bootsfahrt mit gemütlichem Skipper und leckerem BBQ!

  11-01-2023

  Nina

  Enthusiastischer Skipper und freundliches Personal.

  19-07-2023

  C. de Vries

  Sehr schöner Tag heute, tolles Segeln, schönes Wetter, nette Leute und super leckeres Mittagessen an Bord. Sehr zu empfehlen!

  11-01-2023

  J. de Groot

  Hat eine wunderbare sowieso durch Zwolle in einem schönen Boot

  03-10-2023

Lust auf eine Bootsfahrt in Zwolle?

Jetzt buchen