Over ons en onze vloot!


Ik ben Mark Wessels, geboren en getogen Zwollenaar en de trotse eigenaar/oprichter van Rondvaart Zwolle. Samen met mijn collega schippers verzorgen wij al ruim 17 jaar rondvaarten op de Zwolse grachten. Wij zijn een echt seizoenbedrijf die zich richt op de maanden april t/m oktober. Op onze boten zit u niet achter glas of plastic: bij droog weer zijn de boten 100% open, bij regen zijn de boten overdekt. Hiermee zijn wij uniek in Zwolle.

Wij weken samen met cateringbedrijven om een compleet aanbod te kunnen verzorgen, maar u mag ook uw eigen catering verzorgen zonder dat wij hiervoor kosten in rekening brengen.

 

In 2018 is onze vloot uitgebreid met 11 motorbootjes  waarmee onze gasten zelfstandig en met maximaal 12 of 7 personen per bootje de grachten kunnen ontdekken! 

Heeft u suggesties voor een uitbreiding van ons assortiment, laat het gerust weten! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw geboekte vaart dan horen wij dit ook graag en zullen we samen met u kijken naar een passende oplossing. Bent u wel heel tevreden? Dan zien wij graag uw referentie op Facebook, Tripadvisor en/of Google!

Meer foto's zien om een goede impressie te krijgen van de mogelijkheden? Like onze facebookpagina en bekijk de updates! Ook hebben wij enkele video's van onder anderen de PEC huldiging waarbij Rondvaart Zwolle hoofdsponsor was.

Onze vloot


Zwerver 2.0

De Zwerver 2.0 is een geklonken tuindersvlet van 14.50 meter lang en 3 meter breed en biedt plaats aan 40 personen. Aan beide zijden bevinden zich banken met kussens over een lengte van 8.50 meter. Er kan er aan boord gebarbecued en geborreld worden en bij regen kan het schip worden overdekt. Een goede geluidsinstallatie maakt uw feest op de bandenboot compleet! Dankzij de geringe hoogte en diepgang is het mogelijk zowel de Zwolse grachten alsmede het ondiepe Almelose kanaal te bevaren. Met 60 autobanden rondom, gevuld met geraniums, trekt de Zwerver gegarandeerd veel bekijks!

 

Achter de Geraniums

Achter de Geraniums is ons vlaggenschip! Splinternieuw opgelevert in 2018. 14.50 meter lang, 3.20 meter breed met ruimte voor 103 personen. Aan boord bevinden zich comfortabele banken die afhankelijk van de gelegenheid te verzetten zijn. Het schip is stil en wendbaar en in no time valt het vollidige schip te overdekken. Aan de zijkant van het schip 100 hanggeraniums. Vandaar de naam "Achter de Geraniums".

 

Onze opstapboot 

Op de opstapbootboot wordt u bij ons aan boord verwelkomd. Het schip heeft zitplaatsen op diverse niveaus en een deel is overdekt zodat u bij regen droog kunt wachten


© Copyright 2018 Rondvaart Zwolle - All rights reserved.   |   Powered by TecTronics   |   Algemene voorwaarden   |   Vacatures   |   Privacy   |   Links